Fislisasworld

Direktlänk till inlägg 8 juni 2011

Träning!

Av Malin - 8 juni 2011 10:54

Jag har ju som ni alla vet fått fyra barn inom loppet av 6 1/2 år och min kropp ser inte ut som jag skulle vilja så nu har jag bestämt att jag ska börja träna på den nivå och tid jag kan. Har för tillfället slängt ihop ett väldigt enkelt schema bara för att prova i en vecka och se hur det går så här kommer det:


Måndag: Promenad runt byforsen( ca 4km) 20 benkast 10 armhävningar

Tisdag: Samma som ovan.

Onsdag: 20 benkast 10 armhävningar

Torsdag: Promenad(ev.jogga) 20 ben 10 arm

Fredag: 20 ben 10 arm

Lördag: Jogga samma som ovan

Söndag: Promenad 20 ben 10 arm


Och benkasten och armhävningarna kommer jag att göra morgon och kväll.

Hade ju även tänkt dra ner om inte försöka sluta helt på godis och läsk men vi får se hur det går,nån gång då o då kan jag ju äta:) Det är magen som jag helt vill ha bort och benkasten som jag lärt mig av Frippe tar så in i helskotta.

Ska försöka lägga in bilder eftersom.


Over And Out!

 
ANNONS
 
Ingen bild

maria

8 juni 2011 12:46

Jag vill också!!!... Fast jag vet inte om jag skulle klara det... Jag brukar ju försöka då och då... Men det brukar ju inte bli nåt långvarigt, men jag måste fan skärpa mig jag med!

 
Ingen bild

Lummis

8 juni 2011 13:54

Kul att du ska träna! Se bara till att ha ordentliga löparskor om du ska jogga, annars förstör du knä och leder alldeles för snabbt och tidigt, samma är det om du ska promenera! Vi får träna tillsammans när jag kommer ner :) Hoppas det går bra med träningen! :),

 
Ingen bild

Emma

10 juni 2011 22:12

Tänk på att du måste ha vilodagar också, för annars skjälper träningen mer än vad den hjälper.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 3 maj 2012 12:31

I juni förra året skrev jag mitt senaste inlägg. Tiden rinner iväg med fyra barn, hus, djur och allt. Nu när jag pluggar vet jag inte riktigt hur tiden ska räcka till. Tror jag räknade ut att det bara är fem veckor kvar innan sommarlov så nu blir det...

Av Malin - 28 juni 2011 11:46

Det här är tredje veckan som Johan är iväg och jobbar,första veckan var mamma här och förra veckan var vi hos henne i Lörstrand. Den här veckan är jag och barnen hemma själva och mycket har vi fått gjort,städat poolen,byggt ett baby-gym,rensat ogräs,...

Av Malin - 30 mars 2011 12:34

Vart ska man börja?! ja i fredags var vi på min morfars begravning,sorligt var det men han har det mycket bättre nu iallafall. När vi kom därifrån så kände jag att det gjorde lite ont i ryggen men tänkte inte mer på det en stund,men sen blev det inte...

Av Malin - 28 februari 2011 12:56

Det är lite mindre än tre veckor till bebisen är beräknad alltså den 20:e Mars och jag börjar faktiskt bli lite nervös,mest för hur stor omställning det blir för resten av familjen. Förlossningen är jag inte speciellt nervös inför,jag tänker positivt...

Av Malin - 7 december 2010 16:33

Nu är det inte länge kvar till Julafton! Gud som jag längtar,mest efter julmaten men även bara att det är jul. I år har Johan bestämt att vi är hemma och dom som vill får komma till oss,mamma och Sven kommer dagen innan och stannar nog tills juldagen...

Presentation

Omröstning

Är du en hund eller katt människa?
 hund
 katt
 annat djur

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Barnkollen

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fislisasworld med Blogkeen
Följ Fislisasworld med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se