Fislisasworld

Direktlänk till inlägg 28 februari 2011

Börjar bli nervös...

Av Malin - 28 februari 2011 12:56

Det är lite mindre än tre veckor till bebisen är beräknad alltså den 20:e Mars och jag börjar faktiskt bli lite nervös,mest för hur stor omställning det blir för resten av familjen. Förlossningen är jag inte speciellt nervös inför,jag tänker positivt bara,"har jag gjort det tre gånger förut blir det ingen match den här gången heller". Fast kanske en liten oro finns där att tänk OM nånting går fel,om jag stryker med så lämnar jag fyra underbara barn och Johan ensamma...ne så ska man inte tänka helt enkelt,jag har JOhan vid min sida hela tiden och då klarar jag allt.

Ikväll ska vi på Mollys skola för då har dom öppet hus så vi ska få se vad dom gör på dagarna och även se vart hon kommer att hålla till när hon börjar i ettan,gud vad tiden springer iväg,tyckte det inte var längesen vi bodde på Naggen och bara hade lilla Molly,i år fyller hon sju,Moa blir fyra om två veckor och Matilda blir tre år i september + lilla korven i magen:) Jag är så otroligt lyckligt lottad som har en så underbar och kärleksfull familj.

Nu ska jag och flickorna ta och vila ett tag innan det är dags att laga middag som idag är beställt av Molly,nämligen ugnspannkaka med blåbär el jordgubbs sylt o grädde:)


Over And Out.

 
ANNONS
 
Ingen bild

kusin jessica

28 februari 2011 16:40

oooohh det är ju riktigt nära nu :) det är nog bara ett friskhetstecken att vara lite nervös, det hör till! men som du redan gör, tänk positivt!! :) det kommer gå finfint!! hihi, SPÄNNADE!! kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 3 maj 2012 12:31

I juni förra året skrev jag mitt senaste inlägg. Tiden rinner iväg med fyra barn, hus, djur och allt. Nu när jag pluggar vet jag inte riktigt hur tiden ska räcka till. Tror jag räknade ut att det bara är fem veckor kvar innan sommarlov så nu blir det...

Av Malin - 28 juni 2011 11:46

Det här är tredje veckan som Johan är iväg och jobbar,första veckan var mamma här och förra veckan var vi hos henne i Lörstrand. Den här veckan är jag och barnen hemma själva och mycket har vi fått gjort,städat poolen,byggt ett baby-gym,rensat ogräs,...

Av Malin - 8 juni 2011 10:54

Jag har ju som ni alla vet fått fyra barn inom loppet av 6 1/2 år och min kropp ser inte ut som jag skulle vilja så nu har jag bestämt att jag ska börja träna på den nivå och tid jag kan. Har för tillfället slängt ihop ett väldigt enkelt schema bara ...

Av Malin - 30 mars 2011 12:34

Vart ska man börja?! ja i fredags var vi på min morfars begravning,sorligt var det men han har det mycket bättre nu iallafall. När vi kom därifrån så kände jag att det gjorde lite ont i ryggen men tänkte inte mer på det en stund,men sen blev det inte...

Av Malin - 7 december 2010 16:33

Nu är det inte länge kvar till Julafton! Gud som jag längtar,mest efter julmaten men även bara att det är jul. I år har Johan bestämt att vi är hemma och dom som vill får komma till oss,mamma och Sven kommer dagen innan och stannar nog tills juldagen...

Presentation

Omröstning

Är du en hund eller katt människa?
 hund
 katt
 annat djur

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Barnkollen

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fislisasworld med Blogkeen
Följ Fislisasworld med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se