Fislisasworld

Direktlänk till inlägg 7 december 2010

Snart är det jul här i vårt hus,julen den kommer...

Av Malin - 7 december 2010 16:33

Nu är det inte länge kvar till Julafton! Gud som jag längtar,mest efter julmaten men även bara att det är jul. I år har Johan bestämt att vi är hemma och dom som vill får komma till oss,mamma och Sven kommer dagen innan och stannar nog tills juldagen.

Tänkte skriva barnens(och vad vi tycker att dom behöver) önskelistor här ifall nån undrar.


Molly:

Pysselgrejor

Strumpbyxor

Byxor

Pennor,papper ja pyssel grejor,hon älskar ju att sitta och pyssla så sånt.


Moa:

Dock-saker(kläder och tillbehör)

Strumpbyxor

Byxor


Matilda:

Strumbyxor

Lego

Nån leksak,är så svårt till henne.


Ja nu vet jag inget mer men men.

På fredag ska vi till barnmorskan på koll igen och då ville Christel att flickorna skulle följa med så så blir det:) Har gått in i vecka 25 nu så det är bara 15 veckor kvar innan bebisen kommer,tjoho!

Nästa vecka ska vi på Moas dagis och kolla när dom sjunger julsånger,sen på Mollys skola på julmys-kväll + att älsklingen fyller år den 16:e,händelserik vecka blir det:)

Dags att äta lite middag kanske.


Over And Out!

 
ANNONS
 
Fru Y

Fru Y

7 december 2010 16:55

Tack för julklappstipsen :-)

http://ysven.bloggplatsen.se

Malin

8 december 2010 08:15

Var så lite så:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 3 maj 2012 12:31

I juni förra året skrev jag mitt senaste inlägg. Tiden rinner iväg med fyra barn, hus, djur och allt. Nu när jag pluggar vet jag inte riktigt hur tiden ska räcka till. Tror jag räknade ut att det bara är fem veckor kvar innan sommarlov så nu blir det...

Av Malin - 28 juni 2011 11:46

Det här är tredje veckan som Johan är iväg och jobbar,första veckan var mamma här och förra veckan var vi hos henne i Lörstrand. Den här veckan är jag och barnen hemma själva och mycket har vi fått gjort,städat poolen,byggt ett baby-gym,rensat ogräs,...

Av Malin - 8 juni 2011 10:54

Jag har ju som ni alla vet fått fyra barn inom loppet av 6 1/2 år och min kropp ser inte ut som jag skulle vilja så nu har jag bestämt att jag ska börja träna på den nivå och tid jag kan. Har för tillfället slängt ihop ett väldigt enkelt schema bara ...

Av Malin - 30 mars 2011 12:34

Vart ska man börja?! ja i fredags var vi på min morfars begravning,sorligt var det men han har det mycket bättre nu iallafall. När vi kom därifrån så kände jag att det gjorde lite ont i ryggen men tänkte inte mer på det en stund,men sen blev det inte...

Av Malin - 28 februari 2011 12:56

Det är lite mindre än tre veckor till bebisen är beräknad alltså den 20:e Mars och jag börjar faktiskt bli lite nervös,mest för hur stor omställning det blir för resten av familjen. Förlossningen är jag inte speciellt nervös inför,jag tänker positivt...

Presentation

Omröstning

Är du en hund eller katt människa?
 hund
 katt
 annat djur

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Barnkollen

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fislisasworld med Blogkeen
Följ Fislisasworld med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se