Fislisasworld

Direktlänk till inlägg 13 september 2010

Måndag.

Av Malin - 13 september 2010 15:25

Halloj!

Idag har jag varit rökfri i exakt en hel vecka och det bästa är att jag faktiskt har klarat av det väldigt bra,knappt tänkt på ciggaretter men har fortfarande inte varit ute så mycket,bara snabbt in och ut nästan,men nu börjar jag längta ut och för barnens skull så hade jag tänkt att vi skulle vara ute ikväll och busa och ev. plocka ihop lite inför vintern och städa åt hönorna.


Ja gravid är jag ju igen också men det har väl knappast undgått nån. Fyrbarnmamma jo man tackar,det hade lika bra kunnat varit nr 10,hade varit lika lycklig ändå:) Jag är skapt för att vara mamma och jag älskar att ha liv och rörelse runt omkring mig hela tiden och att se barnens ögon när man gör nåt litet extra för dom,ibland är det en sån pytte sak(tycker vi vuxna iallafall) men för dom är det hur stort som helst och dom blir så glada och då värmer det i hjärtat på oss.

Vi får väl brev hem vilken dag som helst för tid till ultraljud för jag är redan i v.17 förmodligen så lill knodden kommer i februari någongång och även den här gången tänker vi ta reda på om det blir en fjärde flicka eller en första pojk,Maya eller Leo:)


ja jag skulle nog kunna skriva mycket mer men just nu måste jag börja koka ris och fixa det sista med köttgrytan innan älskling kommer hem.


Over And Out!

 
ANNONS
 
Ingen bild

jessica

13 september 2010 15:53

ja jag blir inte brydd när barn nr.10 kommer ;) du Malin, lägg gärna ut lite recept på mat som du lagar, låter alltid så gott den mat du/ni gör :) och jag är i desperat behov av vardagsmatstips!!! grattis igen förresten! ska försöka komma förbi nästa gång jag åker hemöver!! länge sen jag var i Ljunga nu! kraaaaam på dej!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 3 maj 2012 12:31

I juni förra året skrev jag mitt senaste inlägg. Tiden rinner iväg med fyra barn, hus, djur och allt. Nu när jag pluggar vet jag inte riktigt hur tiden ska räcka till. Tror jag räknade ut att det bara är fem veckor kvar innan sommarlov så nu blir det...

Av Malin - 28 juni 2011 11:46

Det här är tredje veckan som Johan är iväg och jobbar,första veckan var mamma här och förra veckan var vi hos henne i Lörstrand. Den här veckan är jag och barnen hemma själva och mycket har vi fått gjort,städat poolen,byggt ett baby-gym,rensat ogräs,...

Av Malin - 8 juni 2011 10:54

Jag har ju som ni alla vet fått fyra barn inom loppet av 6 1/2 år och min kropp ser inte ut som jag skulle vilja så nu har jag bestämt att jag ska börja träna på den nivå och tid jag kan. Har för tillfället slängt ihop ett väldigt enkelt schema bara ...

Av Malin - 30 mars 2011 12:34

Vart ska man börja?! ja i fredags var vi på min morfars begravning,sorligt var det men han har det mycket bättre nu iallafall. När vi kom därifrån så kände jag att det gjorde lite ont i ryggen men tänkte inte mer på det en stund,men sen blev det inte...

Av Malin - 28 februari 2011 12:56

Det är lite mindre än tre veckor till bebisen är beräknad alltså den 20:e Mars och jag börjar faktiskt bli lite nervös,mest för hur stor omställning det blir för resten av familjen. Förlossningen är jag inte speciellt nervös inför,jag tänker positivt...

Presentation

Omröstning

Är du en hund eller katt människa?
 hund
 katt
 annat djur

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Barnkollen

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fislisasworld med Blogkeen
Följ Fislisasworld med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se