Fislisasworld

Direktlänk till inlägg 21 augusti 2010

Måste väl blogga lite då.

Av Malin - 21 augusti 2010 17:27

Var evigheter sen jag bloggade och nu har jag dö-tid så passar väl bra då.

Idag har Maria och barn varit här,ungarna har lekt,vi har pratat,ätit lunch och fikat. Sen var Maria och Henrik iväg och handlade åt mig eftersom Johan åkte till Kåre imorse och vet inte om han kommer ikväll eller imorgon och vi hade slut på blöjor.

Kanske ska försöka mig på att sammanfatta sommaren.

Jag har byggt ett höns-hus + hönsgård,fått höns av mamma och Sven.

Vi har påbörjat bygga stora-altanen.

Hjälpt Kåre och Susanne att bygga garage.

På mindre än ett dygn åkt tur o retur till Kalmar.

Firat midsommar hos Thomas och Maria i Strängnäs.

Målat lekstugan(utvändigt).

Varit på konsert och kollat på TAKIDA.

Känns som jag har glömt en massa men lite kom jag ju ihåg.


Just nu är det vääldigt lugnt för både Moa och Matilda sover, vet liksom inte riktigt vad jag ska göra,hade velat haft jord så jag kunde sätta om alla blommor inne för det behövs verkligen.


Tyson är dålig också och blir han inte bättre snart så måste nåt drastiskt ske,det började i början av veckan av att han hade varit inne en stund själv och när jag kommer in så är han blodig på halsen,ett sår som han måste kliat sönder,fast det är liksom inget sår ner i huden utan pälsen är borta och han är alldeles varig där,nån dag senare upptäcker jag ett till lika sår,precis bredvid pungen så jag tvättar han flera gånger om dagen och nu har han blivit förskyld,täppt i nosen,varm och rinnig i ögonen. Han dricker ju massor med vatten och han äter hyfsat så jag får hoppas att det vänder och går över snart.


Nu orkar jag inte skriva nåt mer,men det ska inte dröja lika länge igen,jag lovar!


Over And Out!

 
ANNONS
 
Fru Y

Fru Y

21 augusti 2010 17:52

Undrar vad Tyson har fått, måste nog kollas, låter inte bra.

http://ysven.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 3 maj 2012 12:31

I juni förra året skrev jag mitt senaste inlägg. Tiden rinner iväg med fyra barn, hus, djur och allt. Nu när jag pluggar vet jag inte riktigt hur tiden ska räcka till. Tror jag räknade ut att det bara är fem veckor kvar innan sommarlov så nu blir det...

Av Malin - 28 juni 2011 11:46

Det här är tredje veckan som Johan är iväg och jobbar,första veckan var mamma här och förra veckan var vi hos henne i Lörstrand. Den här veckan är jag och barnen hemma själva och mycket har vi fått gjort,städat poolen,byggt ett baby-gym,rensat ogräs,...

Av Malin - 8 juni 2011 10:54

Jag har ju som ni alla vet fått fyra barn inom loppet av 6 1/2 år och min kropp ser inte ut som jag skulle vilja så nu har jag bestämt att jag ska börja träna på den nivå och tid jag kan. Har för tillfället slängt ihop ett väldigt enkelt schema bara ...

Av Malin - 30 mars 2011 12:34

Vart ska man börja?! ja i fredags var vi på min morfars begravning,sorligt var det men han har det mycket bättre nu iallafall. När vi kom därifrån så kände jag att det gjorde lite ont i ryggen men tänkte inte mer på det en stund,men sen blev det inte...

Av Malin - 28 februari 2011 12:56

Det är lite mindre än tre veckor till bebisen är beräknad alltså den 20:e Mars och jag börjar faktiskt bli lite nervös,mest för hur stor omställning det blir för resten av familjen. Förlossningen är jag inte speciellt nervös inför,jag tänker positivt...

Presentation

Omröstning

Är du en hund eller katt människa?
 hund
 katt
 annat djur

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Barnkollen

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fislisasworld med Blogkeen
Följ Fislisasworld med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se