Fislisasworld

Direktlänk till inlägg 27 maj 2010

Längesen nu igen.

Av Malin - 27 maj 2010 09:58

Jag är väldigt dålig på att blogga,men ska väl kanske försöka ändra på det nu.

Förra veckan var jag o tjejerna hos mamma tills fredag och på vägen hem svängde vi in hos pappa o Ysva på Naggen och då bestämde vi för att ha en liten utflykt på lördagen så vi åkte hem och packade och kom tillbaka på lördagen,då åkte vi till femmakoja,grillade(min underbara man) fiskade och hade kul. Sen på söndagen så tyckte Johan att pappa o Yvonne skulle ha säng(ar) på altanen så dom bar ner dom ifrån vinden och  vi möblerade och donade på,en mycket rolig helg och vecka hade vi:)

Imorgon drar hela familjen till Lörstand för att spendera helgen där,Johan o Sven ska bygga hundgård och tjejerna ska kanske få åka på träslottet o leka och jag o Johan ska få lite tid för oss själv ett tag,ska bli skönt som tusan.

Igår kväll hälsade vi på hos Tobbe o Carina,var ett tag sen jag kikade på alla kläder i butiken och det är väldigt skönt att vi kan åka dit efter stängning,för då kan jag prova alla kläder typ:) Hon har rea på allt nu och jag hittade ett par vita jeans o en vit tröja som jag blev kär i,vi får väl se om jag kanske får köpa byxorna iallfall,Johan tycke inte att jag skulle ha vita byxor för då blir dom bara skitig på en gång men jag sa att jag ska ju bara ha dom när jag ska vara lite extra fin...hehe vi får väl se hur det blir.

Nä man kanske ska göra nån nytta idag,inte bara sitta här och se på medans ungarna städar:)


Over and out!

     

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 3 maj 2012 12:31

I juni förra året skrev jag mitt senaste inlägg. Tiden rinner iväg med fyra barn, hus, djur och allt. Nu när jag pluggar vet jag inte riktigt hur tiden ska räcka till. Tror jag räknade ut att det bara är fem veckor kvar innan sommarlov så nu blir det...

Av Malin - 28 juni 2011 11:46

Det här är tredje veckan som Johan är iväg och jobbar,första veckan var mamma här och förra veckan var vi hos henne i Lörstrand. Den här veckan är jag och barnen hemma själva och mycket har vi fått gjort,städat poolen,byggt ett baby-gym,rensat ogräs,...

Av Malin - 8 juni 2011 10:54

Jag har ju som ni alla vet fått fyra barn inom loppet av 6 1/2 år och min kropp ser inte ut som jag skulle vilja så nu har jag bestämt att jag ska börja träna på den nivå och tid jag kan. Har för tillfället slängt ihop ett väldigt enkelt schema bara ...

Av Malin - 30 mars 2011 12:34

Vart ska man börja?! ja i fredags var vi på min morfars begravning,sorligt var det men han har det mycket bättre nu iallafall. När vi kom därifrån så kände jag att det gjorde lite ont i ryggen men tänkte inte mer på det en stund,men sen blev det inte...

Av Malin - 28 februari 2011 12:56

Det är lite mindre än tre veckor till bebisen är beräknad alltså den 20:e Mars och jag börjar faktiskt bli lite nervös,mest för hur stor omställning det blir för resten av familjen. Förlossningen är jag inte speciellt nervös inför,jag tänker positivt...

Presentation

Omröstning

Är du en hund eller katt människa?
 hund
 katt
 annat djur

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Barnkollen

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fislisasworld med Blogkeen
Följ Fislisasworld med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se