Fislisasworld

Direktlänk till inlägg 28 april 2010

Lill lördag idag.

Av Malin - 28 april 2010 08:37

Jag har väldigt ont i mina händer idag för i måndags så klippte jag en lång häck med hjälp av en kass avbitare o såg,inte smart nej men när jag har bestämt mig för något så måste jag avsluta.

Ser ut att bli fint väder idag men jag får se hur mycket ute vi kommer att vara,det finns saker inne att göra med...sitter och kollar i alla inredningstidiningar jag fått av Yvonne och blir så sugen på att riva ut allt och börja om men det är ingen ide när vi inte har råd att köpa nånting nytt...jag vill ha ett jobb för tusan,ingen av jobben jag sökt har jag fått svar ifrån,har även ringt till handelsträdgårdarna här runt om kring men ingen behöver lilla mig.

Jaja jag tänker inte sitta och vara negativ,jag lever ju eller hur? Har underbara barn och världens bästa man och goa djur. Tror att många glömmer bort allt det positiva som dom har i sina liv och bara tänker negativt jämt...ryck upp er för det finns alltid dom som har det värre än er.

Kanske jag ska ta och gå ut iallafall och göra klart spaljen som jag har börjat på,bilder kommer sen när kameran kommit hem. Lite tokigt att jag inte kan stå med veden hela dagarna,det är Johan som får göra allt själv nästan,jag vågar inte kapa varken med motorsåg eller kapen och kan jag inte det så kan jag ju inte klyva eftersom jag inte får nån kubb att klyva,jaja får väl ta en lektion med gubben.

Nä nu ska jag klä på ungarna och gå ut i solen ett tag iallafall.


Over And Out!

 
ANNONS
 
FruNaggen

FruNaggen

28 april 2010 08:58

Bra inställning Malin. Jag inte heller fått några svar på jobbsök..men va fan, som sagt man lever ju och det är snart sommar.

http://ysven.bloggplatsen .se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 3 maj 2012 12:31

I juni förra året skrev jag mitt senaste inlägg. Tiden rinner iväg med fyra barn, hus, djur och allt. Nu när jag pluggar vet jag inte riktigt hur tiden ska räcka till. Tror jag räknade ut att det bara är fem veckor kvar innan sommarlov så nu blir det...

Av Malin - 28 juni 2011 11:46

Det här är tredje veckan som Johan är iväg och jobbar,första veckan var mamma här och förra veckan var vi hos henne i Lörstrand. Den här veckan är jag och barnen hemma själva och mycket har vi fått gjort,städat poolen,byggt ett baby-gym,rensat ogräs,...

Av Malin - 8 juni 2011 10:54

Jag har ju som ni alla vet fått fyra barn inom loppet av 6 1/2 år och min kropp ser inte ut som jag skulle vilja så nu har jag bestämt att jag ska börja träna på den nivå och tid jag kan. Har för tillfället slängt ihop ett väldigt enkelt schema bara ...

Av Malin - 30 mars 2011 12:34

Vart ska man börja?! ja i fredags var vi på min morfars begravning,sorligt var det men han har det mycket bättre nu iallafall. När vi kom därifrån så kände jag att det gjorde lite ont i ryggen men tänkte inte mer på det en stund,men sen blev det inte...

Av Malin - 28 februari 2011 12:56

Det är lite mindre än tre veckor till bebisen är beräknad alltså den 20:e Mars och jag börjar faktiskt bli lite nervös,mest för hur stor omställning det blir för resten av familjen. Förlossningen är jag inte speciellt nervös inför,jag tänker positivt...

Presentation

Omröstning

Är du en hund eller katt människa?
 hund
 katt
 annat djur

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Barnkollen

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fislisasworld med Blogkeen
Följ Fislisasworld med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se