Fislisasworld

Direktlänk till inlägg 8 april 2010

Lite bilder.

Av Malin - 8 april 2010 09:41

                Vi spenderade ju påsk-helgen hos mamma och Sven i Lörstrand och naturligtvis så glömde vi kameran,blir ju aldrig några bilder därifrån men jag ska skärpa mig. När vi kom hem därifrån så bestämde vi oss för att åka till storebror och fru i Ånge och sova över,så då fick vi med oss kameran iallafall,där blev det grillat till middag och sen sjöng vi kareoke,även Frippe o Johan,senare på kvällen kom det folk som även dom sjöng,blev en trevligt kväll. 

Igår hämtade Johan hit Maria o barnen så dom var här från tio till halv fyra,ungarna lekte både inne och ute,vi åt korvstroganoff o ris till lunch och vi gjorde även lite fudge,blev typ som knäck(påminde mig mycket om farmor knäck).

Jag har ju hållit på att möblera och stor-städa matsalen,är inte hundra procent nöjd men mycket bättre är det iallafall. Jag ska ta tag i nästa rum idag och då blir det bar-rummet,det är så mörkt där så jag ska byta gardiner till något ljust,kanske även möblera där på nåt vis.

Ja men det var nog allt just nu,jo jag har sökt ett jobb oxå:) Bara över sommaren men vem vet,hoppas hoppas!


Over And Out!

 
ANNONS
 
jessica

jessica

8 april 2010 10:32

härliga bilder!! :) hoppas du får jobbet!!! kram

http://www.jjstar.blogg.se

 
Ingen bild

mamma

8 april 2010 11:14

Du e bara för härlig du gumman du skriver bra o har härliga bilder att visa. Vill vara med er mera oftare vill va mormor på heltid!

 
Magdalena

Magdalena

9 april 2010 17:57

Härlig blogg!
Jag har inte vetat om den förrens du nyligen la ut den på FB!
Dina barn är otroligt fina ialf!
Lycka till med jobbet!
Kram

http://www.snobollens.se

 
Lummis

Lummis

11 april 2010 18:54

Men vad söta Moa å Millis var som påskkärringar :)

http://lummisinlife.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 3 maj 2012 12:31

I juni förra året skrev jag mitt senaste inlägg. Tiden rinner iväg med fyra barn, hus, djur och allt. Nu när jag pluggar vet jag inte riktigt hur tiden ska räcka till. Tror jag räknade ut att det bara är fem veckor kvar innan sommarlov så nu blir det...

Av Malin - 28 juni 2011 11:46

Det här är tredje veckan som Johan är iväg och jobbar,första veckan var mamma här och förra veckan var vi hos henne i Lörstrand. Den här veckan är jag och barnen hemma själva och mycket har vi fått gjort,städat poolen,byggt ett baby-gym,rensat ogräs,...

Av Malin - 8 juni 2011 10:54

Jag har ju som ni alla vet fått fyra barn inom loppet av 6 1/2 år och min kropp ser inte ut som jag skulle vilja så nu har jag bestämt att jag ska börja träna på den nivå och tid jag kan. Har för tillfället slängt ihop ett väldigt enkelt schema bara ...

Av Malin - 30 mars 2011 12:34

Vart ska man börja?! ja i fredags var vi på min morfars begravning,sorligt var det men han har det mycket bättre nu iallafall. När vi kom därifrån så kände jag att det gjorde lite ont i ryggen men tänkte inte mer på det en stund,men sen blev det inte...

Av Malin - 28 februari 2011 12:56

Det är lite mindre än tre veckor till bebisen är beräknad alltså den 20:e Mars och jag börjar faktiskt bli lite nervös,mest för hur stor omställning det blir för resten av familjen. Förlossningen är jag inte speciellt nervös inför,jag tänker positivt...

Presentation

Omröstning

Är du en hund eller katt människa?
 hund
 katt
 annat djur

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Barnkollen

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fislisasworld med Blogkeen
Följ Fislisasworld med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se