Fislisasworld

Direktlänk till inlägg 22 mars 2010

Jaha ja.

Av Malin - 22 mars 2010 19:31

Vet inte riktigt om jag har såå mycket att skriva om men men...

I helgen var vi hos Johans pappa i jämtland,det är så underbart att vara där för ungar och hundar kan springa precis hur dom vill,inte en bil vart man än tittar(förutom våra egna då). Johans stora syster Theres var oxå där,har ju inte lärt känna henne lika bra som resten av hans syskon så det var kul.

 På Lördag smäller det då blir "big bro" Frippe en riktig man,klockan två börjar vigseln sen är det mat o fest på kvällen,det lutar åt att vi stannar tror jag,men vi får se.

Nu är det andra veckan Lummis är här,hon har praktik i fränsta hos kusin Tobbes tjej Carina. Det är kul att ha henne här,det känns som jag får mer gjort fast jag förmodligen inte får det men men,jag älskar ju att ha folk runt omkring mig så:)

Har väntat på ett samtal om jobb men det har fortfarande inte kommit nåt,så det blir väl inget då,lite synd men det är ju inget jag kan göra nåt åt.

Nä kanske är dax att ta in Tindra o Lorten och sen upp och sova ner barn.


Over And Out!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 3 maj 2012 12:31

I juni förra året skrev jag mitt senaste inlägg. Tiden rinner iväg med fyra barn, hus, djur och allt. Nu när jag pluggar vet jag inte riktigt hur tiden ska räcka till. Tror jag räknade ut att det bara är fem veckor kvar innan sommarlov så nu blir det...

Av Malin - 28 juni 2011 11:46

Det här är tredje veckan som Johan är iväg och jobbar,första veckan var mamma här och förra veckan var vi hos henne i Lörstrand. Den här veckan är jag och barnen hemma själva och mycket har vi fått gjort,städat poolen,byggt ett baby-gym,rensat ogräs,...

Av Malin - 8 juni 2011 10:54

Jag har ju som ni alla vet fått fyra barn inom loppet av 6 1/2 år och min kropp ser inte ut som jag skulle vilja så nu har jag bestämt att jag ska börja träna på den nivå och tid jag kan. Har för tillfället slängt ihop ett väldigt enkelt schema bara ...

Av Malin - 30 mars 2011 12:34

Vart ska man börja?! ja i fredags var vi på min morfars begravning,sorligt var det men han har det mycket bättre nu iallafall. När vi kom därifrån så kände jag att det gjorde lite ont i ryggen men tänkte inte mer på det en stund,men sen blev det inte...

Av Malin - 28 februari 2011 12:56

Det är lite mindre än tre veckor till bebisen är beräknad alltså den 20:e Mars och jag börjar faktiskt bli lite nervös,mest för hur stor omställning det blir för resten av familjen. Förlossningen är jag inte speciellt nervös inför,jag tänker positivt...

Presentation

Omröstning

Är du en hund eller katt människa?
 hund
 katt
 annat djur

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Barnkollen

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fislisasworld med Blogkeen
Följ Fislisasworld med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se