Fislisasworld

Direktlänk till inlägg 9 mars 2010

Längtar tills jag ska klippa mig:)

Av Malin - 9 mars 2010 08:15

   

 

Om ca 2 veckor så ska jag till Emelie o klippa mig,det ska bli väldigt skönt,jag har hittat en frisyr som jag gillar skarpt,ganska kort men jag tror att det kommer att bli bra och man kan ha den på många olika vis vilket känns skönt. Jag ska inte färga det hos henne men Johans lillasyster Lummis är här så jag tänkte att hon skulle få färga på mig på kvällen samma dag för annars hinner jag inte,klipper mig på tordagen o på lördagen är ju brorsans bröllop:) Undra vad man ska ha på sig då? Jag har ju ett par svarta snygga byxor som jag köpt hos Carina som kan funka o mina zombie stomper skor men upp till då..hm...får fundera på det,ungarna är ju så gott som klara förutom strumpbyxor,Johan måste ha nya jeans,skjorta har han som han aldrig använt,får hoppas att han kan ha den bara:)

Idag ska jag å tjejerna ut å hämta mera björk/syren ris som vi kan ställa på bordet,det är ju så fint. Och leka ute ska vi väl oxå så klart.

Sen måste jag väl tvätta så det tar slut i tvättkorgen,men man kan ju bara hänga vist mycket men innan veckan är slut så ska det vara tomt.

Det snöar lite ute nu men det är bara -0,7 så det är vår-väder,skönt!

Jag ska även ta o byta gardiner i köket och städa lite köksskåp när jag ändå är på G,och fläkt,ugn osv...

Ja det är väl bara att sätta igång kanske.

Over And Out!

 
ANNONS
 
maria

maria

10 mars 2010 15:08

Jag har ju det där lila zebra randiga linnet som kanske passar.. eller det kanske skär sig med skorna.. jag vet inte. Du får testa om du vill. :)

http://mammamariasblogg.bloggagratis.se

 
FruNaggen

FruNaggen

11 mars 2010 15:14

Det ordnar sig nog med kläder, själv har jag inte en aaaaaning.....

http://ysven.bloggplatsen .se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 3 maj 2012 12:31

I juni förra året skrev jag mitt senaste inlägg. Tiden rinner iväg med fyra barn, hus, djur och allt. Nu när jag pluggar vet jag inte riktigt hur tiden ska räcka till. Tror jag räknade ut att det bara är fem veckor kvar innan sommarlov så nu blir det...

Av Malin - 28 juni 2011 11:46

Det här är tredje veckan som Johan är iväg och jobbar,första veckan var mamma här och förra veckan var vi hos henne i Lörstrand. Den här veckan är jag och barnen hemma själva och mycket har vi fått gjort,städat poolen,byggt ett baby-gym,rensat ogräs,...

Av Malin - 8 juni 2011 10:54

Jag har ju som ni alla vet fått fyra barn inom loppet av 6 1/2 år och min kropp ser inte ut som jag skulle vilja så nu har jag bestämt att jag ska börja träna på den nivå och tid jag kan. Har för tillfället slängt ihop ett väldigt enkelt schema bara ...

Av Malin - 30 mars 2011 12:34

Vart ska man börja?! ja i fredags var vi på min morfars begravning,sorligt var det men han har det mycket bättre nu iallafall. När vi kom därifrån så kände jag att det gjorde lite ont i ryggen men tänkte inte mer på det en stund,men sen blev det inte...

Av Malin - 28 februari 2011 12:56

Det är lite mindre än tre veckor till bebisen är beräknad alltså den 20:e Mars och jag börjar faktiskt bli lite nervös,mest för hur stor omställning det blir för resten av familjen. Förlossningen är jag inte speciellt nervös inför,jag tänker positivt...

Presentation

Omröstning

Är du en hund eller katt människa?
 hund
 katt
 annat djur

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Barnkollen

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fislisasworld med Blogkeen
Följ Fislisasworld med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se