Fislisasworld

Direktlänk till inlägg 16 februari 2010

Städar dag!

Av Malin - 16 februari 2010 08:59

Idag måste jag försöka att städa o tvätta...allt ska vara klart innan fredag för då ska vi ha krydd-party o då vill jag att det ska vara tipp topp här.

Vi blir förhoppningsvis ganska många,typ 12 vuxna o 9 barn om alla kommer som vi har bjudit. Funderar på vad man ska bjuda på,lite plock-mat tänkte jag kanske...bara nåt enkelt för vi är ju inte direkt gjorda av pengar.

Och min frisyr(om man kan kalla den det) Bryter jag ihop på snart...vill gå o klippa mig o färga håret,önskar att jag fick ett jobb så jag kan unna mig sånna saker ibland...men men är ju inte många som ser mig ändå när jag bara är hemma hela tiden,men till frippes bröllop hade det ju varit kul att gjort nåt,får väl köpa en lott o hoppas på vinst.

28 februari ska vi till östersund, då spelar mora träsk där och som ni kanske vet så älskar mina ungar dom...tämkte att moa skulle få det som present för den 12 mars blir hon stor tjej,hela tre år redan:)

Nu bråkar ungarna så det är väl dax att sluta här.


Over And Out!

 
ANNONS
 
FruNaggen

FruNaggen

16 februari 2010 19:03

Näe, nu går det för långt. En klippning hos Emelie kostar 400:-.
VAD kostar all öl som Johan häller i sig ?? Han får väl skippa den en helg så du får klippa dig, och du har ju pengar själv. NÅT måste du få kosta på dig.

http://ysven.bloggplatsen .se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 3 maj 2012 12:31

I juni förra året skrev jag mitt senaste inlägg. Tiden rinner iväg med fyra barn, hus, djur och allt. Nu när jag pluggar vet jag inte riktigt hur tiden ska räcka till. Tror jag räknade ut att det bara är fem veckor kvar innan sommarlov så nu blir det...

Av Malin - 28 juni 2011 11:46

Det här är tredje veckan som Johan är iväg och jobbar,första veckan var mamma här och förra veckan var vi hos henne i Lörstrand. Den här veckan är jag och barnen hemma själva och mycket har vi fått gjort,städat poolen,byggt ett baby-gym,rensat ogräs,...

Av Malin - 8 juni 2011 10:54

Jag har ju som ni alla vet fått fyra barn inom loppet av 6 1/2 år och min kropp ser inte ut som jag skulle vilja så nu har jag bestämt att jag ska börja träna på den nivå och tid jag kan. Har för tillfället slängt ihop ett väldigt enkelt schema bara ...

Av Malin - 30 mars 2011 12:34

Vart ska man börja?! ja i fredags var vi på min morfars begravning,sorligt var det men han har det mycket bättre nu iallafall. När vi kom därifrån så kände jag att det gjorde lite ont i ryggen men tänkte inte mer på det en stund,men sen blev det inte...

Av Malin - 28 februari 2011 12:56

Det är lite mindre än tre veckor till bebisen är beräknad alltså den 20:e Mars och jag börjar faktiskt bli lite nervös,mest för hur stor omställning det blir för resten av familjen. Förlossningen är jag inte speciellt nervös inför,jag tänker positivt...

Presentation

Omröstning

Är du en hund eller katt människa?
 hund
 katt
 annat djur

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Barnkollen

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fislisasworld med Blogkeen
Följ Fislisasworld med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se