Fislisasworld

Direktlänk till inlägg 9 februari 2010

Bakar semlor!

Av Malin - 9 februari 2010 10:19

Har varit såå sugen på semlor nu hur länge som helst så nu jäklar bakar jag dom själv:) Hittade ett recept på recept.nu så vi får se hur dom blir.

Jag längtar efter Maria så mycket,har inte träffat/pratat med hon på evigheter,men dom har varit sjuka och i helgen var vi på Naggen så då blev det inte heller...vill att dom kommer hit för är vi hos dom får man ingen lugn stund för matilda ska bara till trappen hela tiden så det är lite enklare hemma hos oss.

Nu är semlorna klar så nu måste jag vispa lite grädde,ska bli smaskigt,synd bara att ingen kan komma o fika med oss.

Idag fyller storebror Frippe 28 år GRattis och på torsdag fyller pappa år grattis till dig med:) Nu är det inte så jätte långt kvar till bror o Christine gifter sig heller,vill klippa/färga håret men finns inga pengar just till det så jag lär väl få se ut som ett skatbo i håret....vet inte vad jag ska ha för kläder heller men men...


Over And Out!

 
ANNONS
 
FruNaggen

FruNaggen

10 februari 2010 18:53

Varför sa du inget om semlor i helgen ??? Vi har ju kunnat baka d, jag hade allt hemma. SÅÅÅÅ, då får jag väl baka själv då.....

http://ysven.bloggplatsen .se

 
bakade

bakade

19 februari 2010 22:36

Jag bakade också semlor härom dagen. Fin blogg förresten!

http://bakrecepten.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 3 maj 2012 12:31

I juni förra året skrev jag mitt senaste inlägg. Tiden rinner iväg med fyra barn, hus, djur och allt. Nu när jag pluggar vet jag inte riktigt hur tiden ska räcka till. Tror jag räknade ut att det bara är fem veckor kvar innan sommarlov så nu blir det...

Av Malin - 28 juni 2011 11:46

Det här är tredje veckan som Johan är iväg och jobbar,första veckan var mamma här och förra veckan var vi hos henne i Lörstrand. Den här veckan är jag och barnen hemma själva och mycket har vi fått gjort,städat poolen,byggt ett baby-gym,rensat ogräs,...

Av Malin - 8 juni 2011 10:54

Jag har ju som ni alla vet fått fyra barn inom loppet av 6 1/2 år och min kropp ser inte ut som jag skulle vilja så nu har jag bestämt att jag ska börja träna på den nivå och tid jag kan. Har för tillfället slängt ihop ett väldigt enkelt schema bara ...

Av Malin - 30 mars 2011 12:34

Vart ska man börja?! ja i fredags var vi på min morfars begravning,sorligt var det men han har det mycket bättre nu iallafall. När vi kom därifrån så kände jag att det gjorde lite ont i ryggen men tänkte inte mer på det en stund,men sen blev det inte...

Av Malin - 28 februari 2011 12:56

Det är lite mindre än tre veckor till bebisen är beräknad alltså den 20:e Mars och jag börjar faktiskt bli lite nervös,mest för hur stor omställning det blir för resten av familjen. Förlossningen är jag inte speciellt nervös inför,jag tänker positivt...

Presentation

Omröstning

Är du en hund eller katt människa?
 hund
 katt
 annat djur

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Barnkollen

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fislisasworld med Blogkeen
Följ Fislisasworld med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se