Fislisasworld

Direktlänk till inlägg 28 januari 2010

Lite slut i huvudet.

Av Malin - 28 januari 2010 08:43

I tisdags kom Martina o Madicken och hämtade mig o barnen sen drog vi till Fränsta på Myspys,det är öppna förskolan(kyrkan som håller i det) och eftersom det var första gången sen efter jul så var det packat med mammor o barn,gick knappt att röra sig o leka men det var kul,det måste verkligen ha varit babyboom förra året för det var inte många över ett år. Vi fick lunch,thaisoppa el.köttsoppa,baguette o ost sen kaffe/te och bullar och kakor,det var musigt:)

Sen mitt upp i allt så ringer mobilen,då är det killen som äger shihkebab som ville prata lite med mig,han skulle fundera lite till och återkomma,man kan ju verkligen hoppas att jag får jobbet:)

Vid ett tiden var alla barn trött o nöjd så då följde vi med Martina hem så vi fick se hur dom bodde eftersom det bara är hon som hälsat på oss förut,innan vi kom till dom så sov Madicken i bilen så det var bara mina vilda ungar vaken,dom lekte o stöka på o Matilda var trött till o från och till slut så somnade hon i min famn...i en kvart...sen var hon vaken till sent på kvällen.

Dom skjutsade hem oss och hemma lagade jag lite lasange sen var jag helt slut,men icke mina barn, och dessutom så hade Matilda feber på kvällen så hon somnade till och från ända till ett då hon sov till halv sju TACK!!

Igår sov hon tjugo minuter sen var hon vaken o arg för det mesta hela dagen,så även igår kväll var jag helt slut,hon somnade vid tio tiden tror jag,o då när alla sov så kunde ju inte jag somna,var vaken minst en timme till, så idag är man väl inte så värst pigg efter dom här dagarna men idag ska jag ta ut Matilda i vagnen o Molly o Moa med så klart,jag ska försöka trötta ut henne totalt så kanske hon sover lite längre på dagen idag.

Det snöar lite nu med ser jag,jag tycker det är mysigt med snö men nu börjar t o m jag tycka att det räcker faktiskt.

I helgen ska vi kanske åka till Kåre igen,Frippe ska hämta ved med lastbilen åt oss..vi får väl se hur det blir,Nässen kommer då o plogar upp en väg ifall han ska in med lastbilen på gården.

Nä nu ska jag passa på att hänga en tvätt och plocka ur/i diskmaskinen medans Matilda kollar på Mora Träsk(som för övrigt går om o om igen hela dagarna)


Over And Out!

 
ANNONS
 
jessica

jessica

31 januari 2010 17:33

wow vad kul, hoppas hoppas du får jobb :) kram!!

http://wwww.jjstar.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 3 maj 2012 12:31

I juni förra året skrev jag mitt senaste inlägg. Tiden rinner iväg med fyra barn, hus, djur och allt. Nu när jag pluggar vet jag inte riktigt hur tiden ska räcka till. Tror jag räknade ut att det bara är fem veckor kvar innan sommarlov så nu blir det...

Av Malin - 28 juni 2011 11:46

Det här är tredje veckan som Johan är iväg och jobbar,första veckan var mamma här och förra veckan var vi hos henne i Lörstrand. Den här veckan är jag och barnen hemma själva och mycket har vi fått gjort,städat poolen,byggt ett baby-gym,rensat ogräs,...

Av Malin - 8 juni 2011 10:54

Jag har ju som ni alla vet fått fyra barn inom loppet av 6 1/2 år och min kropp ser inte ut som jag skulle vilja så nu har jag bestämt att jag ska börja träna på den nivå och tid jag kan. Har för tillfället slängt ihop ett väldigt enkelt schema bara ...

Av Malin - 30 mars 2011 12:34

Vart ska man börja?! ja i fredags var vi på min morfars begravning,sorligt var det men han har det mycket bättre nu iallafall. När vi kom därifrån så kände jag att det gjorde lite ont i ryggen men tänkte inte mer på det en stund,men sen blev det inte...

Av Malin - 28 februari 2011 12:56

Det är lite mindre än tre veckor till bebisen är beräknad alltså den 20:e Mars och jag börjar faktiskt bli lite nervös,mest för hur stor omställning det blir för resten av familjen. Förlossningen är jag inte speciellt nervös inför,jag tänker positivt...

Presentation

Omröstning

Är du en hund eller katt människa?
 hund
 katt
 annat djur

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Barnkollen

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fislisasworld med Blogkeen
Följ Fislisasworld med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se