Fislisasworld

Direktlänk till inlägg 25 januari 2010

Jaha ny vecka då!

Av Malin - 25 januari 2010 09:06

Är det bara jag som tycker tiden flyger förbi? Och det känns som om jag väntar på nåt...typ att i år kommer allt att bli bättre,jag kommer att få ett jobb o barnen börja på dagis,men jag kan ju inte bara sitta o vänta,jag måste ta mig i kragen o börja leta jobb för det kommer inte att vara någon som ringer helt plötsligt o säger att vi har ett jobb åt dig. Nä ändring måste det bli,jag måste sluta vara så jäkla blyg o lära mig å prata i telefon.

I helgen var vi i jämtland hos johans pappa,det var kul o skönt,dels för att hundarna kan springa hur som helst o barnen med,inga bilar o vägar vart man än tittar.

Idag vet jag icke riktigt vad vi ska hitta på,men nånting blir det,önskar att Maria kunde komma den här veckan så vi fick knäppa lite mer kort...men vi får väl se.

blev ett kort inlägg nu men ska bli bättre på att skriva.


Over And Out!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 3 maj 2012 12:31

I juni förra året skrev jag mitt senaste inlägg. Tiden rinner iväg med fyra barn, hus, djur och allt. Nu när jag pluggar vet jag inte riktigt hur tiden ska räcka till. Tror jag räknade ut att det bara är fem veckor kvar innan sommarlov så nu blir det...

Av Malin - 28 juni 2011 11:46

Det här är tredje veckan som Johan är iväg och jobbar,första veckan var mamma här och förra veckan var vi hos henne i Lörstrand. Den här veckan är jag och barnen hemma själva och mycket har vi fått gjort,städat poolen,byggt ett baby-gym,rensat ogräs,...

Av Malin - 8 juni 2011 10:54

Jag har ju som ni alla vet fått fyra barn inom loppet av 6 1/2 år och min kropp ser inte ut som jag skulle vilja så nu har jag bestämt att jag ska börja träna på den nivå och tid jag kan. Har för tillfället slängt ihop ett väldigt enkelt schema bara ...

Av Malin - 30 mars 2011 12:34

Vart ska man börja?! ja i fredags var vi på min morfars begravning,sorligt var det men han har det mycket bättre nu iallafall. När vi kom därifrån så kände jag att det gjorde lite ont i ryggen men tänkte inte mer på det en stund,men sen blev det inte...

Av Malin - 28 februari 2011 12:56

Det är lite mindre än tre veckor till bebisen är beräknad alltså den 20:e Mars och jag börjar faktiskt bli lite nervös,mest för hur stor omställning det blir för resten av familjen. Förlossningen är jag inte speciellt nervös inför,jag tänker positivt...

Presentation

Omröstning

Är du en hund eller katt människa?
 hund
 katt
 annat djur

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Barnkollen

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fislisasworld med Blogkeen
Följ Fislisasworld med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se