Fislisasworld

Direktlänk till inlägg 19 januari 2010

Fint väder idag:)

Av Malin - 19 januari 2010 13:31

Det är ca -9 o blåhimmel,väldigt fint väder. Molly o Moa gick precis ut o lekte,jag o Matilda stannar inne,tänkte väl försöka få henne att sova men hon vill inte,hon börjar ju faktiskt bli stor nu,hon behöver ju faktiskt inte sova varje dag samma tid men jag håller väl kvar i att hon är liten så länge det går,vem vet om vi någonsin kommer att skaffa en till?!

Gud vad jag har tvättat dom senaste dagarna,men nu ser jag ett slut,skulle väl gissa att det är tre maskiner kvar sen är det slut eller ja slut blir det väl aldrig men då kan man stoppa i maskinen eftersom.

Håller på att skriva en nota nu,det är ju barnbidragsdagen imorgon så då drar vi till stan o handlar mat,den här tiden på månaden kan det ju vara ganska slut på det mesta vilket är fallet hos oss,så det ska bli skönt att fylla på diverse saker.

Jag har varit väldigt trött dom senaste veckorna nu,har ingen aning om varför,svårt att somna men ändå jätte trött o vill inte kliva upp på morgonen...kanske har brist på nån vitamin eller så.

Snart är det bara två månader till storebror blir make oxå:) Jag o Maria har våra funderingar på klädsel till oss:) Får väl se hur det blir,ungarna har ju redan klänningar,dom vinröda som mamma köpte till vårat bröllop men som dom aldrig hade.

Hm...undra om jag ska koka lite kaffe? Fast är jag själv så häller jag alltid i lite socker,kanel o mjölk så att det blir som en drink eller nåt typ.


Over And Out!

 
ANNONS
 
FruNaggen

FruNaggen

19 januari 2010 18:54

Har du inte varit förkyld?? så du är som jag, trött,trött,trött...det tar aldrig slut. Men vi får väl hoppas på sol å vår, då blir det nog bättre. Kram på er, vi syns när vi orkar.

http://ysven.bloggplatsen .se

 
jessica

jessica

20 januari 2010 15:50

trött? du kanske är gravid? ;) hihi. nästa gång jag är hemöver ska jag försöka hinna in en sväng till er. det går allt för långt mellan gångerna!! kraaamis

http://www.jjstar.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 3 maj 2012 12:31

I juni förra året skrev jag mitt senaste inlägg. Tiden rinner iväg med fyra barn, hus, djur och allt. Nu när jag pluggar vet jag inte riktigt hur tiden ska räcka till. Tror jag räknade ut att det bara är fem veckor kvar innan sommarlov så nu blir det...

Av Malin - 28 juni 2011 11:46

Det här är tredje veckan som Johan är iväg och jobbar,första veckan var mamma här och förra veckan var vi hos henne i Lörstrand. Den här veckan är jag och barnen hemma själva och mycket har vi fått gjort,städat poolen,byggt ett baby-gym,rensat ogräs,...

Av Malin - 8 juni 2011 10:54

Jag har ju som ni alla vet fått fyra barn inom loppet av 6 1/2 år och min kropp ser inte ut som jag skulle vilja så nu har jag bestämt att jag ska börja träna på den nivå och tid jag kan. Har för tillfället slängt ihop ett väldigt enkelt schema bara ...

Av Malin - 30 mars 2011 12:34

Vart ska man börja?! ja i fredags var vi på min morfars begravning,sorligt var det men han har det mycket bättre nu iallafall. När vi kom därifrån så kände jag att det gjorde lite ont i ryggen men tänkte inte mer på det en stund,men sen blev det inte...

Av Malin - 28 februari 2011 12:56

Det är lite mindre än tre veckor till bebisen är beräknad alltså den 20:e Mars och jag börjar faktiskt bli lite nervös,mest för hur stor omställning det blir för resten av familjen. Förlossningen är jag inte speciellt nervös inför,jag tänker positivt...

Presentation

Omröstning

Är du en hund eller katt människa?
 hund
 katt
 annat djur

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Barnkollen

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fislisasworld med Blogkeen
Följ Fislisasworld med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se